duminică, 13 iunie 2010

Nu citi! e doar o reclama.

*Ati dorit vreodata sa scapati de burta facuta de la bere, de sunculitele care atarna pe coapse sau de grasimea cara v-a invadat corpul? Acum aveti sansa perfecta, unica si la un pret imbatabil sa scapti de toata "treaba" inutila de pe oase. Vor curge apele de pe voi intr-o atmosfera relaxanta si cu mult roc.
*Cu ani buni experienta, firma noastra proaspat infiintata (4zile), ofera servicii de tip sauna pentru toate "bucatile" nedorite ale corpului pe o perioada limitata de zile. Natural, fara radiatii, fara sa tineti post, fara cure si mai ales fara alte aparate plictisitoare, serviciile noatre va vor determina sa dati jos cateva "kile", sa stati de vorba cu specialisti in domeniu (eu si mircea), sa facem clatite si ..hmm mai bine ma opresc aici. Profesionalismul nostru va va suci mintile si veti ajunge sa atingeti Nirvana, cateodata chiar si un gandacel mort, iar aparatura este de ultima generatie. Spatiu unde e situata sauna, este la etajul 3, fiind acoperita cu smoala, astfel incat aburii sa tina mai mult.
*Deasemenea, aveti extraoptiunea sa dati cersafurile din geam jos, iar datorita pozitiei catre est, razele soarelul va vor trezi mangaindu-va suav. Preturile sunt studentesti. Asadar, pentru o zi la sauna noastra preturile sunt cuprinse intre cateva barabule, 1 lubenita, 1-3 paini, 1 pet bere (sa nu fie Noroc sau Azuga), niste ciocolata etc. Avand in vedere ca avem in plus niste paturi si un sac de dormit chiar (pt ca efectul de sauna sa fie hardcore), puteti sa alegeti optiunea de 2-3-4 sau chiar de 7 zile (daca ne place de d-voastra), la un pret special de cateva alimente, sau un tort, un cartus de tigari ori mai putin pt mircea, niste "suc" de struguri (sa fie de tara), o masina decapotabila, niste toale (de firma) si va mai ganditi voi ce ar mai merge.
*Asadar va asteptam cu drag pe Theodor Palady 24, camin studentesc 1, camera 305 (sa dati un telefon inainte). *Veniti cat mai repede si n-o sa regretati!