marți, 17 martie 2009

muzica de Firma



Mi s-a facut dor de muzica pe care o canta Firma pana in 2007, atunci cand s-au dat cu Media ProMusic, de aceea zilele astea au fost ceva gen: Firma Firma Firma Firma. Consider ca primul lor album ramane unul dintre cele mai bune albume rock romanesti, cu melodii pe care le-am ascultat zile in sir, foarte foarte originale si geniale.
M-au hipnotizat. Ultimul album e sub orice critica, stilul lor fiind schimbat complet, jalnic, oribil as putea spune si... o sa o spun. Pentru vremurile cand erau underground , va propun sa vizionati:
"Te paste"- www.youtube.com/watch?v=0OPekMxHgxY&feature=related
"La orbire"- www.youtube.com/watch?v=7JtPWBXu9Ag&feature=related
"Nimeni" -www.youtube.com/watch?v=se8NekxTEBI&feature=related

8 comentarii:

  1. Cravată de-aia am şi eu. Pentru instrumente o să rămân, totuşi, la Deep Purple. Nu ştiu cum se face, dar la ăştia chiar aud sunetele distincte...

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate, erau buni pana la al doilea album. imi place foarte mult cum sunau inainte si amprenta pe care o lasa versurile acelea asupra creierasului meu dar pacat ca s-au stricat. cred ca am ajuns sa inteleg ce voia sa spuna Dan de la Omul cu sobolani atunci cand, la intrebarea "ce parere ai despre noul album Firma" el a zis ceva de genu' "care Firma, mai exista Firma?" :)
    erau buni inainte... dar era in 2001.
    vezi ce e cu linkurile alea ca nu prea merg :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe scurt: Firma e cea mai tare trupa rock de la noi ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si AB4 sunt tari, daca ii stii :D

    RăspundețiȘtergere
  5. "Pe marginea prapastiei", ala cantec...!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu daca mai canta :-? Stiu k doru,solistul e plecat in hololulu si are alta trupa. Dar tot mai aud k la nush ce concert imp canta trupa ab4 in deschidere. Acum na. Eu una astept ceva nou de la ei pt k mi se par chiar misto. :D

    RăspundețiȘtergere