duminică, 8 martie 2009

ROM- O bucata dulce de istorie


*Ma numesc Rom cu un singur "R" si mi se mai spune Romautentic. M-am nascut si provoc senzatii tari fanilor, inca din 1964, iar acum sunt marca ce face legea la Kandia. Din pacate, oamenii ma stiu ca fiind doar ciocolata aia comunista pe care scrie BUCURESTI (micul Paris=))), si care are reclame cu roacari, militie si manelisti. Dar sa va spun cu adevarat povestea mea.
*Anul 1964 fu un an greu si plin de realizari. Desigur dupa multa munca si sudoare, au urmat realizari mari. Dintre cele mai importante mentionez:
-2 medalii de aur, 4 de argint si 5 de bronz la Olimpiada de vara de la Tokio;
-s-a lansat comedia Titanic Vals;
-M-AM NASCUT EU;
-s-a indiguit Insula mare a Brailei.
*La nastere cantaream 32 de grame cu doar 42%alcool, iar parintii si bunicii tai ma gaseau la alimentara. Am evoluat si am ajuns sa stau pe rafturile magazinelor, putin mai nou de cand Kandia ma adoptase. Lucrurile au progresat, astfel incat la adolescenta, pe cand alergam dupa faima si "gagici", aveam 45 de grame. Mi se mai spunea Rom cel Mare, ca pe urma sa dau 40% din mine pe degeaba.
*In 2004 implinisem 40de ani. Mai voios, mai voinic si cu mai multe glume, ma gandesc ca acus implinesc jumate de veac. Ma simt de parca as fi la prima tinerete, ma simt in forma, ma simt chiar bine b-).
*In ziua de azi am ajuns sa fiu cunoscut drept ROM cel Dublu. Am luat in greutate si acum am 64gr., insa nimanui nu-i pare rau. Oricine ma doreste, acum ma gasiti in magazine foarte mari, cum spuneti voi: supermarketuri.
*Din pacate astazi, cei ce vor senzatii tari sunt doar acei putin cumparatori fideli, ori acele bunicute care in drum spre nepoti , se opresc sa le ia ceva dulce.
*Poate v-ati intrebat vreodata: "de ce atat de putini?". Va spun eu de ce: pentru ca cei ce cumparat sunt oameni ce se respecta, ce respecta o ciocolata buna, care au bun simt. Va garantez ca niciodata nu o sa imi vedeti hainele (ambalajul) pe jos, pe strada, ori pe langa cosul de gunoi, pentru ca lor le pasa, sunt oameni responsabili.
*De ceva timp prietenii ma considera vedeta. Organizez concursuri, particip in reclame, apar fanilor, si tot timpul sustin si pastrez sarbatorile si datinile noastre, romanesti.
*Cam atatica despre mine. In final doresc sa multumesc celor care nu uitati de mine si sper sa produc in continuare senzatii tari si sa nu apun prea curand. O sa revin in glorie. Pe curand dragi tovarasi:)!

P.S.: Salutari grupului de handicapati de la Hemeiusi (12A)

9 comentarii:

  1. cul dom'le, cul b-)
    sa ne traiesti in continuare, domnule ROM!

    P.S.: caimac, esti cam obsedat :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutari grupului de handicapati de la Hemeiusi

    wow:))

    tare;)

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos articol, nici nu imi mai amintesc de cand nu am mai mancat un ROM. data viitoare cand am chef de ciocolata am sa incerc sa ignor batoanele de BOUNTY si sa imi iau un ROM, sa trezesc romanul din mine :))

    da, m-am prins si eu ca e cu clik statusul tau de pe mess :D am sa trec mai des sa vad ce scrii.

    RăspundețiȘtergere
  4. era mai buna Kiss..se gasea cand eram noi copii,nu stiu daca mai tii minte! Era cu spuma de fructe (capsuni si banane) 8-> orgasmic bombastic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mijto tare de tot povestea ta de ROM care eşti, dar ai un gust naşpa tare:( nu-mi place de tine când eşti la mine în gură...îmi place doar să-ţi citesc biografia..atât:p

    RăspundețiȘtergere
  6. si mie imi place ROM :) Flavia

    RăspundețiȘtergere
  7. safe the planet!!!
    it's the only one with chocolate:X

    RăspundețiȘtergere