luni, 20 iulie 2009

CFR?

*Iubesc CFR-ul, nu echipa de fotbal clujeana, ci Caile Ferate Romane, mai exact iubesc sa calatoresc cu trenurile lor, cele care au compartimente, cele in care e de nelipsit traditionalul: " taaa-dam ta-dam...taaa-dam ta-dam" (cele noi nu imi plac, ma simt ca in autobuz si nu pot sa stau in curent).
*Mijloc de transport sa zicem ieftin, modern sau mai putin modern, dar cel mai important, mijloc de transport sigur (ma mir cum de sinele sunt inca paralele, intr-o Romanie unde infrastructura e doar o utopie).
*Pe tren ai ocazia sa pornesti micile afaceri ale vietii si sa devii un foarte bun antreprenor: afaceri cu pixuri, breloace, reviste, ziare, haine, brichete sau chiar cu telefoane mobile ieftine, second hand, furate bineinteles. Daca te multumesti sa fii doar client, e mai ceva ca la un mall. Marele avantaj e ca vin produsele la tine si nici nu trebuie sa te plimbi in cautarea lor, iar marele premiu e...o sa-l vedeti. Fie ca vrei sau nu, cu siguranta vor trece 3-4 astfel de "mini-firme" pe la tine prin compartiment, in drumul tau Bucuresti-Bacau.
*Un tren de-al nostru nu se compara nici macar cu un double-decker al Londrei (cu exceptia vitezei, care e asemanatoare), deoarece te plimba prin toata tara, avand ocazia sa admiri bogatia naturi si sa intalnesti tot felul de oameni, fie ei din Ardeal, Moldova sau Muntenia si in plus poti sa scoti capul pe fereastra, ori sa fugi pe culoar de nebun, pana te prinde controlorul, un tip cu mustata.
*Ce-i drept ca toaleta nu este tot timpul ce ar trebui sa fie, dar e ok, poti astepta pana sa cobori in gara si in schimbul unei sume de 1 leu, ai tot ce ai visat: femeie de servici grasa si enervanta, gresie uda neaparat, miros de "levantica", si multa, multa hartie Letea.
*Nu va ajunge? Voi reveni cu alte observatii din alte experiente, dar pana atunci:
"LIVE AND TRAVEL WITH CFR!" :)

6 comentarii:

  1. uah. roman. ce dubios poate fi orasul ala

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) nu e doar de vazut, stiu gara de la roman cel putin destul de bine si as fi banuit oricum:P

    RăspundețiȘtergere
  3. cfr.
    many things happen in there.

    RăspundețiȘtergere
  4. Livia spunea?
    cred ca nu'i livia la care ma refer eu:-?

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt deacord cu postarea ta...pt k si eu sunt o impatimita a mersului cu trenu...dragut..

    RăspundețiȘtergere