luni, 9 noiembrie 2009

Incredibil! (Pe)trecere de pietoni!

*Dupa ce in urma cu o saptamana un anume ziar reclama, ca locuitorii de pe Banu Manta sunt nevoiti zilnic sa ocoleasca spatiul verde din fata unei treceri de pietoni, politia rutiera s-a gandit ca e destul cat a ras de ei. Au trimis arhitecti, ingineri, mesteri , muncitori, reporteri, scriitori (bine, poate nu atat de multi), si au mutat gardul, spatiul verde, reamenajand trotuarul. Acum toate lumea e fericita: politia si-a facut datoria, florile nu mai sunt calcate, soarele zambeste pe cer, iar locuitorii din zona pot rasufla usurati: "Foarte bine ca au scos gardul!", "Oricum, eu il ocoleam mereu, nu-l saream!". Ba mai mult, o doamna multumita de priceperea cu care s-a lucrat, spune: "Au facut ce era normal sa faca!". Importanta remarca.
*Nu doresc sa critic ziarul, ba dimpotriva, felicitari, este un adevarat progres, va inflori economia tarii si vom iesi cu totii din atatea "crize", dar totusi, nu cred ca acest subiect , din milioanele de absurditati ce se petrec in Bucuresti, merita o pagina intreaga (si anume pagina 4).
*In fine, bine ca acum "trecerea buclucasa" nu va mai da atatea batai de cap politiei rutiere, si va putea sa doarma in continuare. Somn usor! :)

P.S.: Iar votezi?

3 comentarii:

  1. uuaaa..deci pur si simplu sunt socata de acest caz,foarte important rezolvat de politia noastra salvatoare...ce sa mai zic..fara cuvinte :))..sa o tina tot asa !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. asta'i pe sistemul paine si circ?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt alte probleme mai importante in lume decat prostia asta :))

    RăspundețiȘtergere